• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • info@rapidreleasetech.nl
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • info@rapidreleasetech.nl

Onze missie

Rapid Release Technologie is erop gericht het leven en welzijn van mensen te verbeteren. Dit willen wij bereiken door innovatieve producten met bewezen aantoonbare resultaten te ontwikkelen en beschikbaar te stellen.

Het Rapid Release team

Dr Stanley Stanbridge

Dr. Stanley Stanbridge

Sinds 1978 beoefent Dr Stanbridge het beroep van chiropractor en richt hij zich op pijnbestrijding op een holistische manier zonder chirurgische ingrepen. Stanley is de ontwikkelaar van de Rapid Release.

Boris Sala

Boris Sala heeft zijn opleiding sportgeneeskunde in Amerika afgerond en is een vooraanstaand sportinstructeur. Met bijna 30 jaar ervaring en een achtergrond in het ontwikkelen van nieuwe trainingsvormen en -methoden en het opleiden van sportinstructeurs is hij een autoriteit in de sportwereld.

Erik van Putten

Erik van Putten is Master of science in de manuele therapie en een vooraanstaand sportfysiotherapeut. Erik richtte in 1996 zijn succesvolle praktijk SportFysioLeiden op. Hij was daarnaast werkzaam binnen verschillende sportbonden en topsportclubs.

Onze waarden

Innovatieve idee├źn RRT begon met een missie om de wereld te helpen te genezen op een verantwoorde wijze. Wij zetten ons in om altijd de meest innovatieve manieren te vinden om het leven van mensen te maximaliseren.

Vooruitstrevende techniek Onze missie om pijn te behandelen wordt mogelijk gemaakt door technologische doorbraken en door continu toonaangevend te zijn op het gebied van genezingstechnieken.

Heldere communicatie Wij staan u altijd te woord omdat wij, net als u, afhankelijk zijn van de techniek om gezond en in beweging te blijven.

Tijdige ondersteuning Onze passie en toewijding mbt ons product en de mensheid gaat verder dan de verkoop van een product; we houden ervan in gesprek te komen met consumenten en hen te leiden naar succes.