• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • info@rapidreleasetech.nl
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • info@rapidreleasetech.nl

Een veilige en effectieve therapie

De Rapid Release Therapy PRO3 is een draadloos apparaat gericht op vibratie therapie om snel klachten te verminderen, waaronder pijn, spanning en stijfheid. De combinatie van hoog frequente korte vibratie direct gericht op de structuur zorgt voor een comfortabele en effectieve therapie voor het gehele lichaam.

De Rapid Release heeft 5 behandelkoppen en is daarmee geschikt voor verschillende lichaamsdelen; van de kleine kaakspieren tot de grote heupspieren, als de extremiteiten als armen, handen, enkels.

De Rapid Release is gepatenteerd, professioneel en een 'Class 1' therapeutisch apparaat.  

Doelgerichte Vibratie Technologie Rapid Release Technologie, ontworpen door een vooraanstaand chiropractor, gebruikt de nieuwste vibratietechnologie om pijnklachten en strakke spieren te behandelen die de beweegmogelijkheden van gebruiker enorm verbeterd.

Een klasse apart De gepatenteerde technologie van Rapid Release brengt vibratie therapie naar een totaal ander niveau. De effecten van dit apparaat op het lichaam zorgen voor verrassing bij gebruikers omdat zij een aangename en ontspannende behandeling ervaren die tegelijkertijd aanzienlijke resultaten met zich meebrengt. Ga niet voor minder!

Snelle, eenvoudige behandelingen De Rapid Release Technologie Pro3 is specifiek ontworpen zodat slechts korte behandelingen van 4-5 minuten nodig zijn. De behandelingen kunnen worden uitgevoerd door getrainde assistenten. Het is belangrijk de voordelen van de diverse behandelkoppen goed te leren en te begrijpen.

Snelle, blijvende resultaten Zowel artsen, therapeuten, patiënten als topsporters zijn verbijsterd over hoe snel en effectief Rapid Release Technologie te werk gaat! Na iedere behandeling wordt een aanzienlijke verbetering waargenomen zoals verbetering van het bewegingsbereik en afname van pijnklachten.