• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • info@rapidreleasetech.nl
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • info@rapidreleasetech.nl

Gebruikerservaring MMA vechter Gegard Mousasi

Mousasi is een Nederlands MMA-vechter, hij was tweevoudig wereldkampioen middengewicht bij Bellator MMA. Hiervoor was hij kampioen bij MMA-organisaties Strikeforce (lichtzwaargewicht), Cage Warriors (middengewicht) en Dream (lichtzwaargewicht en middengewicht).

"Door mijn fysio ontdekte ik rapid release. Het heeft me altijd geholpen met blessures en spieren masseren na een zware training. Het is soort van je eigen fysio hebben thuis" 

Gebruikerservaring chiropractor Dr. Monica Scott

Chiropractor Monica Scott maakt dagelijks gebruik van de Rapid Release PRO3. In deze video vertelt ze hoe belangrijk de Rapid Release is geworden in haar behandelingen.

Gebruikerservaring topsporter Alida van Daalen

Alida van Daalen is een Nederlandse topatlete en behaalde o.a. zilver met discus op het EK onder 20 waar ze tevens brons won met kogelstoten.

"Sinds het gebruik van de Rapid is m’n herstel een stuk beter. Het helpt zo erg bij het los houden van mijn onderrug en het laten doorbloeden van mijn benen. Ik ben super tevreden met deze rapid en ik zou het zeker aanraden aan andere atleten!"

Gebruikerservaring sportcoach Hans Kroon

Hans Kroon is natural bodybuilder, krachttrainersdeskundige en sportschoolhouder van Fitnesscentrum Noord in Rotterdam.

"De Rapid release is een fantastisch stuk gereedschap in je toolbox als trainer/coach. Het geeft in korte tijd zo efficient release op het gebied van de storing. Hierdoor ben je weer makkelijker actief mobiliseerbaar en belastbaar."

Gebruikerservaring topvoetballer Boy Kempers

Professioneel topvoetballer Boy Kemper is verdediger van ADO Den Haag.

"Ik heb een operatie gehad aan mijn enkel/achillespees en heb daarbij de Rapid Release gebruikt voor het littekenweefsel. Ik heb er een goeie ervaring mee. Ik gebruikte de Rapid 3x per dag ongeveer 10 min en voelde per dag dat mijn litteken soepeler werd. Het heeft me goed geholpen om sneller te revalideren en weer snel het voetbalveld op te kunnen."

85% van de therapeuten geeft aan met de Rapid Release resultaten te behalen die ze hiervoor niet behaalden!